РАСТИМО УЗ ПЛЕС

Наш вртић је учествовао на завршној манифестацији међународног пројекта РАСТИМО УЗ ПЛЕС – деца на трговима 2016 у организацији Дечје плесне асоцијације. Деца и родитељи су отплесали кореографије у исто време када и 14680 деце из 73 предшколске установе из Србије, Републике Српске, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Брчко дистрикта.

На овај начин смо се растали са предшколцима са жељом да им школске обавезе буду лаке као плесни корак, да буду здрави и срећни и да сваки покушај претворе у успех.

Драги наши предшколци, као што на крају сваке слике следи осмех, не заборавите да се на крају сваког школског часа насмејете. Срећно!

Подршку реализацији активности пружили су Артос пекара, Балон декор Данијела, Бриош, Веритас, Green road, Ирком, Кепо, MD Wagen, Прехрана, Радио 106, Софронијевић ДОО, СО Косјерић, SL Still shoes, Сунцокрет, Титан Цементара Косјерић. Захваљујемо им се на дарежљивости.

Захваљујемо се и ученицима волонтерима III-3 разреда Основне школе „Мито Игумановић“ и њиховој учитељици Зорици Гавриловић на несебичној помоћи у реализацији.