Новембар у вртићу

Полицијска управа Ужице је током новембра низом радионица у оквиру пројекта ЗАШТИТИМО ДЕЦУ предшколце ангажовала у промишљању о безбедности, правилном понашању и сналажењу у различитим ситуацијама. На крају су деца имала прилику да испробају полицијска возила и да виде како све то изгледа изблиза. Било је веома занимљиво, погледајте слике!

Васпитачица Весна Крсмановић је одржала угледну активност МЕШАЊЕ БОЈА. Погледајте слике!

Млађа група је започела пројекат васпитно-образовног карактера ДЕЦА ОКО СВЕТА, а прва земља о којој су учили је Шпанија. Пробали су шпанску храну, научили основне специфичности ове земље, а имали су и гошћу, наставницу шпанског језика, која им је још више дочарала шпанску културу:

Мешовита група је, у оквиру пројекта ЛУТКА, уз помоћ родитеља одржала представу за децу из вртића. Поред тога што су учествовали у реализацији представе, родитељи су правили лутке. На крају, успешна активност је прослављена у групи. Погледајте слике!

 Старија група је у оквиру пројекта КУЋИЦА ЗА ПТИЦЕ учила о различитим врстама птица кроз разноврсне активности:

Предшколци у Варди су у оквиру пројекта ВОДА научили да нам је вода потребна и за припрему хране, па су решили да праве теста у боји и од њега разне облике. Да би били прави пекари, родитељи су им обезбедили опрему: