ФЕБРУАР И МАРТ У ВРТИЋУ

Млађа група је наставила са својим пројектом ДЕЦА ОКО СВЕТА – након што су обрадили основне карактеристике Шпаније, уче о Италији, а у протеклом периоду су учили италијански језик у чему им је помогао тата њиховог другара Луке који је Италијан и испробали су се у италијанској кухињи!

Васпитачица Драгиња-Гила Максимовић је у мешовитој групи одржала угледну активност ОГЛЕДАЛЦЕ. Погледајте како је то изгледало:

Медицинска сестра – васпитач Гордана Прокић је у јасленој групи одржала огледну активност у којој су деца имала прилику да прехрамбене намирнице користе на до сада неиспробан начин. Погледајте!

Предшколци у Варди су у школској библиотеци учествовали у квизу:

Традиционално, предшколци у Косјерићу су учествовали на програму одржаном у Дому културе поводом прославе Дана општине. Погледајте слике!

Поводом обележавања Осмог марта, тате, браћа, сестре и тетке су са децом мамама правиле поклон. 

Погледајте како је то изгледало у млађој групи:

У мешовитој:

Средњој:

Старијој:

Припремним предшколским групама у Косјерићу:

И припремној предшколској групи у Сечој Реци, која је за маме, поред поклона, спремила и приредбу:

Предшколци у Варди су, поводом Осмог марта, заједно са школском децом за своје маме организовали приредбу. Погледајте слике!

Медицинска сестра-васпитач Славица Витезовић је у јасленој групи одржала огледну активност користећи песак у раду са најмлађима. Погледајте слике!