ДЕШАВАЊА У ВРТИЋУ ТОКОМ МАЈА

12. мај – Представници предшколаца су учествовали на такмичењу СТИХ ПО СТИХ у вртићу у Ариљу. Учешће наше Установе на овој манифестацији је традиционално. Погледајте слике!

16. мај – Одржана је едукативна радионица на којој су родитељи предшколаца учествовали у узради разноврсних дидактичких средстава која ће послужити за квалитетнију организацију активности са децом. Погледајте слике!

21. мај – У вртићу у Ужицу је одржано такмичење кувара предшколских установа Златиборског округа. Представници нашег вртића су били део жирија, а са такмичења су донели позитивне утиске. Погледајте слике!

26. мај – Васпитачица Мима Јовановић је одржала угледну активност ЗАНИМАЊА ЉУДИ. Предшколци су имали прилику да се опробају у неколико различитих занимања и да провере како би се снашли у њима. Погледајте како је то изгледало!

26. мај – Одржана је едукативна радионица за родитеље деце из јаслене групе 2. И они су правили дидактички материјал који ће поспешити стимулацију развоја њихове деце. Погледајте шта су направили!

27. мај – Родитељи деце из јаслене групе 1 су учествовали у изради играчака које ће њиховој деци унапредити квалитет боравка у вртићу. Погледајте!

30. мај – Деца четвртог разреда Основне школе „Мито Игумановић“ су за малишане из вртића извели представу КОКТЕЛ БАЈКА И ЈА у Дому културе:

31. мај – Завршен је припремни предшколски програм. Подељене су дипломе и деца су се растала од својих васпитачица. Желимо им срећан полазак у школу!