ДЕШАВАЊА У ВРТИЋУ: МАРТ

7.3.2015. – Предшколци су традиционално учествовали у традиционалном обележавању Дана општине. Након свечане седнице Скупштине општине, један део културног програма је изведен од стране деце из вртића. Погледајте слике!

Поводом 8. марта, деца су заједно са татама у вртићу правила поклоне за маме.

24.3.2015. – И ове године смо учествовали на конкурсу „За мој Косјерић 2015“ који традиционално организује ТИТАН Цементара Косјерић, и пројекат „Библиотека у вртићу“ је један од награђених пројеката.

Циљ пројекта је наглашавање значаја књига и читалачких навика и оспособљавање за активно стицање знања од најранијег узраста. Пројектне активности подразумевају инсталацију центара интересовања БИБЛИОТЕКА у свакој радној соби у Установи, обогаћивање књижног фонда који је на располагању васпитачима, као и формирање квалитетне понуде стручне литературе која ће бити доступна свим заинтересованим родитељима.

Захваљујемо се Титан Цементари на указаном поверењу и радујемо се сарадњи на остваривању планираних активности.

Ускоро започињемо са реализацијом пројекта. Детаљније о конкурсу и награђеним пројектима можете прочитати на сајту Титан Цементаре Косјерић и сајту Општине Косјерић.

27.3.2015. – Деца која су учествовала у обележавању Дана општине су позвана да учествују у емисији Пеђолино  телевизије Наша. Заједно са родитељима су ишла на снимање, погледајте слике са овог несвакидашњег догађаја, а можете погледати емисију и на интернету на овом линку: ПЕЂОЛИНО!